Povestea noastră

Marile vise se nasc în copilărie. Visul nostru, al brand-ului CARDORI, a luat viață timpuriu în orașul Vicov. La aproape fiecare casă erau meșteri iscusiți lucrând în micile lor ateliere de încălțăminte. Visul nostru a trăit și a învățat printre acești maeștrii, până când a devenit realitate prin brand-ul CARDORI.
Cunoscând lucrurile esențiale la o pereche de încălțăminte, ne-am decis să împărtășim din iscusința noastră în toată România prin distribuția de înaltă calitate ale produselor noastre, dar mai ales la prețuri excelente.
Vrem să continuăm să visăm, așadar am pus bazele proiectului nostru de succes care are la bază dorința de a te entuziasma prin produsele noastre și de a te face să te simți comod și relaxat în orice moment al zilei.

CARDORI are o referință din verbul “a adora”, așadar este de la sine înțeles că adorăm să realizăm pentru nevoile tale cele mai iscusite încălțări.
Și nu ne înțelege greșit, nu vorbim despre noi, ci despre TINE, pentru că AZI este despre tine.
Azi este despre tine, despre stilul tău, despre energia, culorile tale preferate și dorința noastră de a te face fericit.