Sari la conținut

Spune-mi ce porti, sa-ti spun cine esti – poarta calitatea marca Cardori

Unul din cele mai importante lucruri din viata noastra sunt picioarele: ele ne sustin pe noi, atat la propriu, cat si la figurat. De aceea, la fel ca si oricare...

Unul din cele mai importante lucruri din viata noastra sunt picioarele: ele ne sustin pe noi, atat la propriu, cat si la figurat. De aceea, la fel ca si oricare alta parte a corpului nostru, picioarele necesita ingrijire pentru a ne putea spijini zi de zi. Asadar, nu e de mirare ca indiferent de hainele pe care le purtam sau de modul in care ne aranjam parul, in mod deloc ciudat, pantofii sunt cei care conteaza cel mai mult. Un numar mai mic la pantof si te vei simti inconfortabil toata ziua, poate chiar irascibil. Insa, in era in care traim, pantofii sunt mai mult decat o necesitate. Sunt un fashion statement care zice mai multe despre tine decat ai putea crede.

Cu si despre pantofii alesi

Pantofii nu mai sunt un bun de protejare a picioarelor – iar femeile sunt constiente de acest lucru, incaltamintea fiind una din cele mai mari slabiciuni ale acestora, alaturi de genti. Pantofii sunt o parte esentiala in orice tinuta si, spre deosebire de alte articole vestimentare pe care le porti, pantofii atrag poate cea mai mare atentie. Chiar si cei mai business oameni ar arata ciudat in costum si incaltaminte sport.

Din fericire, CARDORI are o colectie variata de pantofi de unde pot alege atat femei, cat si barbati si chiar copii, indiferent de ocazie.

Poate ca popularitatea si importanta acestora se trage de la celebrul serial Sex and the City (cu totii stim pasiunea personajului Carrie fata de pantofi), transformand incaltamintea intr-o obsesie pentru multe femei. Pe de alta parte, pantofii au o importanta si in povestile clasice. Cenusareasa iti spune ceva? Asadar, ce spune incaltamintea despre tine?

Studiile arata ca, prin examinarea pantofilor unei persoane, ne putem da seama de caracteristicile personale ale purtatorului. Astfel, pantofii cu toc sunt asociati cu un obiect de putere in randul femeilor, stand la intersectia dintre incredere de sine si independenta. De remarcat faptul ca femeile care poarta pantofi cu toc atrag interesul barbatilor, acestia vazand astfel de doamne ca fiind inteligente si sigure pe sine.

O pereche de pantofi clasici, fara toc, poate exprima de asemenea incredere, insa intr-un alt mod. O femeie care alege pantofi tip Oxford de exemplu, balerini sau altceva cu talpa joasa alege confortul in detrimentul aparentei si nu prea pare sa ofere prea mare importanta la ceea ce zic cei din jurul sau referitor la modul in care o privesc.

In functie de forma fizica a corpului, o femeie va alege ceea ce o defineste pe ea, dar si ceea ce conteaza cel mai mult pentru aceasta. Esti o doamna care pune accent mai mult pe ceea ce zice lumea sau careia ii pasa mai mult sa se simta bine in pielea sa si in ceea ce poarta?

Coș

Coșul este gol.

Începe cumpărăturile

Selectați opțiuni